top of page

Displays in karton op maat

Bij Moonfox zijn we gespecialiseerd in begeleiding, ontwerp en productie op maat van kartonnen displays en Point of Sales materiaal. We willen een duurzame partner zijn waarmee je kan bouwen. Een partner die niet alleen produceert maar ook ontwerpt, opvolgt en meedenkt.

6W1A3017leylahesna_RedbulltankstationAug2022_websize.jpg

Jij het product, wij de display

Elk project is anders en vereist specifieke aandachtspunten. Bij Moonfox bekijken we elke opdracht individueel en werkt ons team een volledig project uit, helemaal op maat van jouw wensen. We bieden de optimale oplossing voor jouw aanvraag. In elke fase van jouw project is er een nauwe samenwerking tussen onze sales, onze ontwerpstudio, onze productie en jij als klant. Zo'n teamwork garandeerd de beste kwaliteit tot in de kleinste details.

Je hebt nood aan kwalitatief promotiemateriaal in karton en bent op zoek naar een betrouwbare partner. Bij Moonfox ben je aan het juiste adres!

Realisaties van onze klanten

Aanvraagformulier voor een display op maat

Vul hier eenvoudig ons aanvraagformulier in en wordt snel

geholpen en opgevolgd. Na het invullen van het

formulier nemen we snel contact met jou op.

Versterk je Instore Communicatie

Hoe gaan wij te werk

Onze service biedt jou professioneel advies en ondersteuning bij het ontwerpen en produceren van jouw kartonnen dozen en verpakkingen. Wij helpen jou bij het bepalen van de juiste vorm, het type karton, de juiste druktechniek voor een afdruk van hoge kwaliteit. Wij staan garant voor een product dat aan al jouw eisen voldoet en jouw producten op een professionele en creatieve manier presenteert.

Stap 1: Stel jouw briefing op

Stap 2: Ontwerp en validatie

Stap 3: Prijsofferte op maat van jouw ontwerp

Stap 4: Productie en bedrukking

Stap 5: Levering aan de deur

 

Ontdek onze aanpak in detail

6W1A0233leylahesna_RedBull_2403_hr_websize_edited.jpg

Onze relatie met Moonfox is gebaseerd op wederzijds begrip. Als we samenwerken, zijn we haast één. Ik ben er altijd gerust in dat een project goed afloopt.

Maarten Wils - POS & Activation Specialist bij Jet Import

bottom of page