top of page

DISPLAYS IN KARTON OP MAAT

Bij Moonfox zijn we gespecialiseerd in begeleiding, ontwerp en productie op maat van kartonnen displays en Point of Sales materiaal. We willen een duurzame partner zijn waarmee je kan bouwen. Een partner die niet alleen produceert maar ook ontwerpt, opvolgt en meedenkt.

VERSTERK JE INSTORE COMMUNICATIE

JIJ HET PRODUCT, WIJ DE DISPLAY

Elk project is anders en vereist specifieke aandachtspunten. Bij Moonfox bekijken we elke opdracht individueel en werkt ons team een volledig project uit, helemaal op maat van jouw wensen. We bieden de optimale oplossing voor jouw aanvraag. In elke fase van jouw project is er een nauwe samenwerking tussen onze sales, onze ontwerpstudio, onze productie en jij als klant. Zo'n teamwork garandeerd de beste kwaliteit tot in de kleinste details.

Je hebt nood aan kwalitatief promotiemateriaal in karton en bent op zoek naar een betrouwbare partner. Bij Moonfox ben je aan het juiste adres!

ENKELE REALISATIES VAN ONZE KLANTEN

HOE GAAT EEN MAATWERKPROJECT IN ZIJN WERK?

Eerst en vooral verzamelen we zoveel mogelijk informatie. Hoe uitgebreider de briefing, hoe concreter en specifieker we aan het werk kunnen. Wat zijn je doelen? Hoeveel heb je ervan nodig? Hoe moeten de items geleverd worden? We stellen veel vragen, om zo geïnformeerd mogelijk aan de slag te kunnen.

Met alle vergaarde informatie gaan we aan de slag. Altijd met jouw wensen en voorwaarden in het achterhoofd. Met vele jaren ervaring en know-how, komen we altijd zo creatief en verassend mogelijk uit de hoek met de beste oplossing voor jouw vraag

Op basis van het uitgewerkte concept wordt een offerte aangemaakt. Na goedkeuring wordt het item door jullie van artwork voorzien en terug aan ons bezorgd. Eens we alles goed ontvangen hebben kunnen we de productie starten.

“Onze relatie met Moonfox is gebaseerd op wederzijds begrip. Als we samenwerken, zijn we haast één. Ik ben er altijd gerust in dat een project goed afloopt.“

Paulien, JET IMPORT

Wil je ook een gerust gemoed bij je volgende project? Wij helpen je verder!

LARA VERHULST

PIETER VAN DE VELDE

bottom of page