top of page

Fles verpakkingen in karton

Zet jouw product en merk in de kijker

Laat jouw drankenaanbod schitteren met fles verpakking op maat. Wij laten jouw bier, wijn, spirit of drink opvallen met een verpakking op maat van jouw visie en product.

Flesverpakking op maat

1, 2, 3, 4 of meer flessen met of zonder glas in een verpakking die jouw heerlijke wijn, bier, spirit of drank doet verkopen als zoete broodjes? Onze op maat gemaakte oplossingen geven jou de mogelijkheid om de perfecte vorm, bedrukking en afwerking te kiezen die bij jouw merk past.

Wijnverpakking

Cocktailverpakking

Bierverpakking

Champagneverpakking

Spiritverpakking

Luxe afwerking

Aanvraagformulier flesverpakkingen op maat

Vul hier eenvoudig ons aanvraagformulier in en wordt snel geholpen en opgevolgd. Na het invullen van het formulier nemen we snel contact met jou op.

IMG_2717.jpeg
IMG_2654.jpeg

"Ik koos voor Moonfox omdat iemand uit mijn netwerk hen aanraadde, na mijn samenwerking zou ik Moonfox zelf ook zeker aanraden. Het contact verliep heel er vlot en er was steeds een eerlijke en open communicatie"

Idse Storme,  zaakvoerder Oki Gin

Hoe gaan wij te werk

Onze dienstverlening biedt jou advies en ondersteuning bij het ontwerpen en produceren van jouw luxe verpakkingen. Wij helpen jou bij het bepalen van de juiste vorm, het soort karton, de juiste druktechniek voor een afdruk van hoge kwaliteit. Wij garanderen een luxe verpakking dat aan al jouw verwachtingen voldoet en jouw producten op een esthetische en overtuigende manier presenteert.

Stap 1: Stel jouw briefing op

Stap 2: Ontwerp en validatie

Stap 3: Prijsofferte op maat van jouw ontwerp

Stap 4: Productie en bedrukking

Stap 5: Levering aan de deur

 

Ontdek onze aanpak in detail

Aanvraagformulier flesverpakking 
op maat

Wij verzorgen de tijdige en zorgvuldige levering van het afgewerkte product. Opdat jij je er geen zorgen over hoeft te maken. Met de nodige bescherming staan wij garant voor een vlekkeloze levering.

Druk- en afwerkingstechnieken

Er zijn vele druk- en afwerkingstechnieken beschikbaar om kartonnen verpakkingen te personaliseren en te versterken.

Je wil je kartonnen verpakking op maat bedrukken en personaliseren, maar hebt geen idee welke druk- en afwerkingstechnieken er zijn en welke opties er best bij jouw passen.

Lees op onze blog alles over Offset en digitale druk, maar ook over foliedruk, spot UV, reliëfdruk en nog zoveel meer

Ontdek er hier alles over

bottom of page