top of page

Luxe verpakkingen

Verleid & inspireer

Geef jouw producten de luxe en exclusiviteit die ze verdienen met op maat gemaakte luxe verpakkingen. Draai hoofden met luxe verpakkingen van uitstekende kwaliteit die klanten inspireren en verleiden.

Luxe verpakkingen op maat

Onze luxueuze verpakkingen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam en beschermend. Onze op maat gemaakte oplossingen geven jou de mogelijkheid om de perfecte vorm, bedrukking en afwerking te kiezen die bij jouw merk past. Luxe verpakking verhoogt significant de beleving en presentatie van jouw merk en product. Voor minder gaan we niet.

Waarin wij uitblinken

Luxe verpakking voor cosmetica

Luxe chocoladeverpakkingen

Luxe verpakkingen voor kaarsen

Luxe geschenkverpakkingen

Luxe drank- spirit- en wijnverpakking

Luxe verpakkingen voor delicatessen

IMG_2717.jpeg
IMG_2654.jpeg

"Ik koos voor Moonfox omdat iemand uit mijn netwerk hen aanraadde, na mijn samenwerking zou ik Moonfox zelf ook zeker aanraden. Het contact verliep heel er vlot en er was steeds een eerlijke en open communicatie"

Idse Storme,  zaakvoerder Oki Gin

Hoe gaan wij te werk

Onze dienstverlening biedt jou advies en ondersteuning bij het ontwerpen en produceren van jouw luxe verpakkingen. Wij helpen jou bij het bepalen van de juiste vorm, het soort karton, de juiste druktechniek voor een afdruk van hoge kwaliteit. Wij garanderen een luxe verpakking dat aan al jouw verwachtingen voldoet en jouw producten op een esthetische en overtuigende manier presenteert.

Stap 1: Stel jouw briefing op

Stap 2: Ontwerp en validatie

Stap 3: Prijsofferte op maat van jouw ontwerp

Stap 4: Productie en bedrukking

Stap 5: Levering aan de deur

 

Ontdek onze aanpak in detail

Aanvraagformulier luxe verpakkingen op maat

Wij verzorgen de tijdige en zorgvuldige levering van het afgewerkte product. Opdat jij je er geen zorgen over hoeft te maken. Met de nodige bescherming staan wij garant voor een vlekkeloze levering.

Laat je inspireren

bottom of page