top of page

LAAT JE INSPIREREN

DISPLAYS & VERPAKKINGEN DIE INSPIREREN

Het is niet altijd even makkelijk om van een blanco blad te beginnen. Laat je hieronder inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is in de wereld van karton.

 

Maar hoe begin je hier aan? Point-of-Sale materiaal is een overkoepelende noemer voor een groot assortiment aan displays, totems en theatralisaties. Zijn jullie op zoek naar een toonbankdisplay die de aandacht trekt aan de kassa? Of naar een schapdisplay die jullie producten mooi presenteert? Of toch eerder naar een theatralisatie die jouw merk wat extra merkbekendheid bezorgd op de winkelvloer?

Bison_AA875_Floorstand 36 kokers_18.png

De vloerdisplay is niet weg te denken uit de retail. Wil je opvallen op de winkelvloer? Dan is een opvallende floordisplay in karton the way to go. 

Bij Moonfox begeleiden we je graag bij het ontwerpen van een vloerdisplay die de nodige aandacht trekt en zo extra verkoop genereerd. 

Claim de aandacht van jouw klanten met creatieve kartonnen verpakkingen. Moonfox maakt en levert verpakkingen op maat van jouw product. Spring in het oog of maak een creatieve geschenkbox, we doen het allemaal.

Buro_A1_AE421_Heltitude_Verpakkingsdoos.png
XANTHO toonbankdisplay.png

Toonbankdisplays in karton zijn een ideale eyecatcher op het einde van het winkelbezoek. Een goed ontworpen winkel display is een ideale manier om de klant tot een aankoop te overtuigen.

Met een palletdisplay neem je heel wat plaats in op de winkelvloer, dit resulteert natuurlijk in extra merkbekendheid en aandacht. 

Maar even belangrijk, ze zijn makkelijk opgezet door het winkelpersoneel. Palletwagen eronder, verrijden en klaar

Nicotoy_AA822_Palletdisplay_Finding_Dory.png
Loyalty_Solutions_AD498_display 60x40 messen en bestek 3.png
Kriek Display.png

Met een schapdisplay wil je potentiële klanten snel overtuigen om jouw product aan te kopen. Een opvallende en aantrekkelijke schapdisplay die aanzet tot verkoop, dat is wat we willen bereiken.

Een nieuwe campagne waarin je sterk in hebt geïnvesteerd heeft soms nood aan meer dan één POS oplossing. Je wil een verhaal vertellen en dat moet zo goed mogelijk ondersteund worden. 

Panasonic_AC201_Photobooth_Angry_Birds_4.png
Lilliputiens.jpg

Een theatralisatie in karton? Dat is gegarandeerd opvallen op de winkelvloer. Ga voor dat tikkeltje meer en vertel een verhaal met jou Point-of-Sale materiaal

bottom of page