top of page

STANDAARD ARTIKELEN

EENVOUDIG GEHOLPEN

Onze standaardoplossingen stellen ons in staat om snel te reageren, zodat jij je weer snel kan focussen op jouw core business. We bieden een scala aan standaardoplossingen zoals toonbankdisplays,

pancartes en ellipsen, die volledig zijn ontworpen om

jouw product en merk extra op te laten vallen.

Barrus - Nona drinks.png
ZIP Ursus.png

PERSONALISEERBARE SCHAPDISPLAYS

VOOR MEDIUM EN ZWARE BELASTING

Stevig, personaliseerbaar & recycleerbaar

Onze twee standaard schapdisplays, de URSUS en de BARRUS zijn onze de milieuvriendelijke toppers die klaarstaan om jouw merk en product te ondersteunen. Deze schapdisplays zijn de ideale partner om jou In-Store communicatie te versterken.

Met de kartonnen toonbankdisplays zorg je ervoor dat niemand je product mist. De toonbankdisplay of counterdisplay met producthouder is het ideale product om snel je actie, promotie en product in de kijker te zetten.

Jet_Import_AD363_One_Can_Counterdisplay.png
H-ELL-1 Jet Import Wout Van Aert.png
Jet_Import_AE381_Kubustoren_Summer_Edition.png

Met deze kartonnen communicatiezuilen val je zonder twijfel op. Ga voor makkelijk in gebruik, personaliseerbaar, meerzijdig bedrukt en effectieve communicatie. 

De kartonnen arcades zijn echte blikvangers! Met een pakkende boodschap op de totems en de pancarte zet je je producten in de kijker zoals het hoort. 

AA141_panasonic_arch angry birds_3.jpg
Adya Bio - Magazinestaander A4 horizontaal - 2020 - V003747 - H-MAG-2 02.png
Monet - Magazinestaander met A4 pancarte - 2020.png

Show je A4 magazine en trek de aandacht van nieuwsgierige ogen en grijpgrage leesvingers! Personaliseer de magazinestaanders om je boodschap duidelijker over te brengen.

De standaard panelen en pancartes van Moonfox zijn een eenvoudige manier om snel je merk of product in de kijker te zetten. Eenvoudig gepersonaliseerd, bedrukt en uitgelever

H-PNC-4 & H-PNC-6.png
Alinel_H-KBT-1-1.png

Bedruk en personaliseer deze kartonnen kubussen naar wens en val op in de winkel en de etalage. De kartonnen kubussen zorgen voor meer In-Store zichtbaarheid en efficiënte communicatie in het winkelpunt. 

bottom of page