top of page

Standaard Artikelen

Eenvoudig geholpen

Onze standaardoplossingen stellen ons in staat om snel te reageren, zodat jij je weer snel kan focussen op jouw core business. We bieden een scala aan standaardoplossingen zoals toonbankdisplays, pancartes en ellipsen, die volledig zijn ontworpen om jouw product en merk extra op te laten vallen.

H-ELL-1 Jet Import Wout Van Aert.png
Jet_Import_AE381_Kubustoren_Summer_Edition.png

Met deze kartonnen communicatiezuilen val je zonder twijfel op. Ga voor makkelijk in gebruik, personaliseerbaar, meerzijdig bedrukt en effectieve communicatie. 

Simpel, stijlvol, onweerstaanbaar. Met een kartonnen pancarte op de toonbank zorg je ervoor dat niemand je boodschap mist. 

H-PNC-4 & H-PNC-6.png
H-ELL-3_aoste_1_edited.png
H-URN-3 Brugse Zot.png

Ben je op zoek naar een manier om je product, merk of promotie op een opvallende manier te presenteren? Een vloerdisplay in karton is de perfecte oplossing. Plaats de display op een zichtbare plek in de winkel, dit zal de verkoop van je product stimuleren en de bekendheid van je merk vergroten.

De standaard panelen en pancartes van Moonfox zijn een eenvoudige manier om snel je merk of product in de kijker te zetten. Eenvoudig gepersonaliseerd, bedrukt en uitgelever

H-PAN_Hangend paneel_WhatsApp Image 2021-01-13 at 09.28.38.jpeg
e4816b_baaff2f7387d46f386c6be308a57a713~mv2.jpeg

De kartonnen arcades zijn echte blikvangers! Met een pakkende boodschap op de totems en de pancarte zet je je producten in de kijker zoals het hoort. 

Show je A4 magazine en trek de aandacht van nieuwsgierige ogen en grijpgrage leesvingers! Personaliseer de magazinestaanders om je boodschap duidelijker over te brengen

Adya Bio - Magazinestaander A4 horizontaal - 2020 - V003747 - H-MAG-2 02.png
Monet - Magazinestaander met A4 pancarte - 2020.png
Alinel_H-KBT-1-1.png

Bedruk en personaliseer deze kartonnen kubussen naar wens en val op in de winkel en de etalage. De kartonnen kubussen zorgen voor meer In-Store zichtbaarheid en efficiënte communicatie in het winkelpunt. 

bottom of page