top of page
Eenvoudig

Met de URSUS ontwikkelden we een eenvoudig montage systeem met slechts 3 onderdelen.

URSUS SCHAPDISPLAY

DE STANDAARD DISPLAY DIE JE AANPAST OP MAAT VAN JOUW PRODUCT & ACTIE !

Ontdek onze personaliseerbare standaard schapdisplay, de URSUS. Het is onze milieuvriendelijke topper die klaarstaat om jouw merk en product te ondersteunen. Deze schapdisplay is de ideale partner om jou In-Store communicatie te versterken en flexibel acties in te plannen.

URSUS IN EEN NOTENDOP

bestellen kan vanaf 50 stuks

PERSONALISEERBARE STANDAARD DISPLAY

1. EENVOUDIG

  • eenvoudige & snelle montage

  • 2 onbedrukte basisonderdelen

  • 1 gepersonaliseerde cover voor snelle acties

2. PERSONALISEERBAAR

  • 10 flexibele schaphoogtes

  • communicatiecover personaliseerbaar

  • gewicht tot 30kg/schap

  • Chep & Dolly compatibel

3. ECOLOGISCH

  • 100% karton

  • 100% recycleerbaar

  • 1 afvalstroom

1. EENVOUDIG

BIJ EEN CAMPAGNE KOMT AL ZOVEEL KIJKEN, LAAT DE DISPLAY DAN TOCH EENVOUDIG ZIJN!

Onze URSUS display is opgebouwd uit 1 onbedrukte structuurmantel, honingraat legborden die eenvoudig in de mantel klikken en 1 gepersonaliseerde communicatiecover.

 

That’s it, zo eenvoudig. 

TIME IS MONEY, LETTERLIJK

Snel en eenvoudig op te zetten standaard schapdisplay. Doordat deze standaard schapdisplay uit slechts 3 onderdelen bestaat is hij bijzonder makkelijk en snel in het opzetten. Wij zeggen in 1, 2, 3, onze stopwatch geeft een montagetijd van slechts 2 minuten aan. Dat zorgt voor een lagere handlingcost dan andere standaarddisplays. Bovenop het voordeel van de basisonderdelen die in grotere volumes op stock liggen aan een lagere stuksprijs betekent dat een extra lage TCO (total cost of ownership) doorheen de ganse aankoopcyclus.

 

Niet alleen de set-up time is belangrijk, ook de demonteertijd is belangrijk, hoe korter, hoe aantrekkelijker je display is voor het retailpunt. Wist je dat de ursus display in slechts 35 seconden wordt gedemonteerd? Dat is gemiddeld 2 minuten sneller dan een andere display. Snelle demontage en slechts 1 afvalstroom, hiermee scoor je bij de winkelier

EENVOUDIG STOCKBEHEER

Met slechts 3 onderdelen is het stockbeheer eenvoudig op te volgen. Geen extra onderdelen, enkel een onbedrukte structuurmantel, legborden in honingraat en per actie een gepersonaliseerde communicatiecover.

De ideale oplossing voor multi-brand bedrijven en bedrijven die veel (kleinere) acties organiseren. Koop de basisonderdelen (structuurmantel en legborden) in grotere volumes, profiteer van een lagere aankoopprijs en bestel per actie de gepersonaliseerde communicatiemantel.

 

Eenvoudig, rechtoe-rechtaan stockbeheer, that’s what we like!

plano ursus onderdelen.png

"OP DRIE WEKEN TIJD EEN

POS-ACTIE OP MAAT IN DE WINKEL? 
DAT KAN MET URSUS DISPLAY"

SNELLE MARKETING CAMPAGNES

Een display die bestaat uit twee onbedrukte basisonderdelen en slechts één gepersonaliseerd onderdeel geeft aan marketing-teams enorm veel flexibiliteit en mogelijkheden om hun campagnes sterk te targetten volgens regio en winkel en snel te implementeren. Wanneer de basisonderdelen op stock liggen kan je heel snel en eenvoudig een gepersonaliseerde schapdisplay in de winkel zetten. En dit in slechts 6 eenvoudige stappen. 

Case study Unilever

Een mooie case-study is onze samenwerking met Unilever. Zij gebruiken de URSUS display over verschillende merken heen.  De beide basisonderdelen liggen in grote hoeveelheid op stock bij hun fulfilment partner. Voor zowel de displays voor Knorr als de displays van Rexona, Dove en Signal profiteren ze maximaal van de voordelen van de communicatiemantel met leuke uitsnit en opvallende communicatie die ze per actie op afroep bestellen.

"EEN STANDAARDDISPLAY
IS VAAK TE NEMEN OF TE LATEN,
MAAR NIET BIJ ONS!"

2. PERSONALISEERBAAR

EEN COMMUNICATIEMANTEL OP MAAT VAN JOUW CAMPAGNE

Opvallen in de winkel is essentieel, met URSUS, de personaliseerbare standaard schapdisplay kan je uitblinken door de communicatiemantel uit te snijden volgens de vulling van je display én opvallen met leuke aandachttrekkers. De mogelijkheden zie je hiernaast uitgebeeld.

 

Heb je hulp nodig? We helpen je graag met onze jarenlange ervaring. 

personaliseerdbare cover ursus - sample.png

KIES DE HOOGTE EN HET AANTAL LEGBORDEN VOLGENS JE PRODUCT

10 flexibele schaphoogtes, dat is genoeg om zo goed als elke inhoud in de display te passen (de uitzonderingen helpen we graag met maatwerk verder). Hét grote voordeel? Per actie kan je je standaard display opnieuw opbouwen op maat van welke producten je in de display wil en welke boodschap je wil brengen.

 

Met dezelfde basisonderdelen maak je dus oneindig veel display combinaties en de gepersonaliseerde cover wordt uitgesneden op maat van jouw display-opbouw en product inhoud.

 

Wil 1 schap en veel communicatieruimte? dat kan.

Wil je liever 10 schappen, veel product en iets minder grijpruimte? Ook dat kan!

 

Ontdek hier enkele van de vele gepersonaliseerde schapdisplays die we reeds uitwerkten voor onze klanten.

Word jij de volgende? 

VOOR LIGHT, MEDIUM EN ZWARE BELASTING

BASIS URSUS

De basis-uitvoering van de URSUS schapdisplay draagt tot 20kg per schap en tot 100kg per display. Onze ervaring leert dat dat voor veel producten en campagnes ruim voldoende is. 

HEAVY DUTY URSUS

Soms is een zware afvulling die een extra sterke display vraagt onvermijdelijk. Speciaal voor deze klanten hebben we de heavy duty URSUS uitgewerkt, hierbij voorzien we op maat van jouw product en afvulling dragende buffers die ervoor zorgen dat deze gepersonaliseerde schapdisplay tot 30kg per schap en tot 120kg per display kan dragen. Deze display wordt voornamelijk gebruikt als drankendisplay, als display voor dierenvoeding etc.

Ben je niet zeker of je verder kan met de basis Ursus uitvoering?   Of heb je verdere vragen over de belasting  en indeling?