top of page

Vloerdisplays

Een vloerdisplay is een brede noemer voor POS materiaal in karton die op de vloer worden geplaatst. Ontdek hieronder welke vloerdisplays wij aanbieden in ons standaard gamma.

Floorstands gaan van zuilen en totems die ideaal zijn voor communicatie tot schapdisplays die ontwerpen zijn voor het presenteren voor jouw producten.

Een vloerdisplay is de perfect manier om aankopen te stimuleren. Een opvallende vloerdisplay zorgt voor de aandacht die uw product verdient.

H-SCH-4 Jet Import Bos.jpg

Ellipse totems

H-ELL

Ellips totems zijn geschikt voor snelle promotie van uw producten of diensten. De Ellipse totem in karton is een vaste waarde in de Point-of-Sale wereld. Deze eenvoudig opzetbare zuil is dubbelzijdig bedrukt, volledig personaliseerbaar en makkelijk transporteerbaar.

AD731_loyalty solutions_pos b kanalen plaids_1_.jpg
H-ELL-1 - Panasonic.jpg

Driehoekige zuilen

H-DHZ

Onze driehoekige promotie- en communicatiezuilen in karton zijn een gevestigde waarde in de winkel en de Point of Sale wereld. Ontdek de verschillende formaten hieronder.

H-DHZ-2_Haribo.jpg

Arcade / doorloopboog

H-ARC

De Moonfox arcade bestaat uit 100% karton en kan naar wens bedrukt en gepersonaliseerd worden. De kartonnen reclameboog dient als promotiemateriaal die je doet opvallen in de retail, op beurzen en evenementen. 

H-ARC_1_edgar en cooper_2.jpg

Magazinestaander

H-MAG

De magazinestaander is de ideale manier om je magazines, flyers of brochures op een efficiënte manier te presenteren. 

Met de A4 magazinestaander of tijdschriftenhouder trek je de aandacht van nieuwsgierige ogen en grijpgrage leesvingers.

AC354_Voka_brochurehouder kere ekje were_4.jpg
AC730_Westtour_Kartonnen zuil brochures_5.png

Schapdisplay

H-SCH

De productdisplay met 3 of 4 schappen is een perfecte match voor iedereen die snel geholpen wil worden met een functionele, communicatieve en eenvoudige display.

H-SCH-4 Jet Import Bos.jpg
H-SCH-4 Blanco 01.png

Kubustoren

H-KBT

Ga voor effectieve communicatie en personaliseer de 6 stapelkubussen naar jouw smaak. Da’s niet op twee, maar op vierentwintig kartonnen paarden wedden.

Kies voor deze kubustoren in karton als u zoekt naar een stevige doch lichte point-of-sale display voor uw promotieactie of evenement

Alinel_H-KBT-1-1.png
Jet_Import_AE381_Kubustoren_Nafi_Thiam.png
bottom of page