top of page

Met kartonnen promotie- en communicatiezuilen val je zonder twijfel op. De communicatie totems zijn een gevestigde waarde in de winkel en de Point of Sale wereld. Denk aan de Ellipse totems, de driehoekige zuilen en de kubustoren. Ze zijn makkelijk in gebruik,  personaliseerbaar, meerzijdig bedrukt en zorgen voor effectieve communicatie.`

 

Bij Moonfox zijn we gespecialiseerd in gepersonaliseerde promotie zuilen voor commerciële doeleinden in karton.

ZUILEN & TOTEMS

H-ELL-1 - Panasonic.png
H-ES-4_panasonic_kubustoren Eneloop Ocean_1.png

Ellipse totem

Met de ellipse promotie- en communicatiezuilen val je zonder twijfel op. De communicatie totems zijn een gevestigde waarde in de winkel en de Point of Sale wereld. Ontdek onze 4 verschillende formaten hieronder. 

Ze zijn makkelijk in gebruik,  personaliseerbaar, dubbelzijdig bedrukt en zorgen voor effectieve communicatie.

Driehoekige zuil

Onze driehoekige promotie- en communicatiezuilen in karton zijn een gevestigde waarde in de winkel en de Point of Sale wereld. Ontdek de verschillende formaten hieronder. 

Ze zijn makkelijk in gebruik,  personaliseerbaar, driezijdig bedrukt en zorgen voor effectieve communicatie.

Kubustoren

Ga voor effectieve communicatie en personaliseer de 6 stapelkubussen naar jouw smaak. Da’s niet op twee, maar op vierentwintig kartonnen paarden wedden.

Kies voor deze kubustoren in karton als u zoekt naar een stevige doch lichte point-of-sale display voor uw promotieactie of evenement

WIJ HELPEN JOU VERDER !

Bedankt voor je aanvraag!

LARA VERHULST

PIETER VAN DE VELDE

bottom of page