top of page
  • An-Sofie

Bedankt 2022

Vooraleer we het nieuwe jaar tackelen willen we eerst nog eens terugblikken op een jaar dat voor Moonfox heel veel betekend heeft.


Eerst en vooral verwelkomden we enkele nieuwe collega’s die ons team vervolledigden.

Lara en Pieter kwamen aan boord als nieuwe accountmanagers en haalden sinds hun komst enkele mooie nieuwe klanten binnen.

Barbara kwam er in juni bij als order- en productieplanner.

Eind 2022 kwam ook Simon de foxies vervoegen en vervolledigde hij zo onze tekenstudio.
In 2022 realiseerden we opnieuw tal van mooie projecten waar we erg preus op zijn en met heel veel trots onze naam achter zetten.In juni schakelden we over naar een nieuw ERP pakket die de interne flow van offerte naar order en van productie naar uitlevering een stuk vereenvoudigde. Er zit nog heel wat potentieel in het ERP pakket en ook in 2023 zullen er nog veel optimalisaties plaatsvinden.


Ook in juni kwam er vernieuwing in ons productiepark, met een nieuwe productieplotter van Zund. Dit samen met enkele reorganisaties binnen onze productie en in het productieteam, zorgt dit voor een verbetering en optimalisatie in de workflow.De eerste teambuilding na twee jaar corona was voor iedereen een welgekomen ontspanning. Na een gezellig ontbijtje gingen we met het team gaan lasershooten in Transfo Zwevegem. De competitiviteit zit er bij de meeste foxies toch goed ingebakken ;-) In de namiddag gingen we Avanco Aalbeke voor competitieve pleinspelen, met bijlwerpen als hoogtepunt. We sloten onze dag af met een lekker drankje in de zomerbar en een hapje in Kortrijk.

Gezelligheid troef.In september scheurden Lara en An-Sofie van de Radillion in Spa Francorchamps tijdens de Red Bull Zeepkistenrace. Een te gekke teambuilding waarbij iedereen in het team zijn steentje aan bijgedragen heeft. Een project die heel wat voeten in de aarde had, maar waarbij het resultaat en de ervaring meer dan de moeite waard waren. Bekijk onze aftermovie hier alvast.

Al deze vernieuwingen, veranderingen en ervaringen resulteerde niet alleen in een aangenamere manier van werken maar het toonde zich ook in de cijfers.

Hiervoor willen we alle werknemers nog eens extra bedanken. Zonder dit team stonden we niet waar we vandaag staan.

An-Sofie, Anja, Annelies, Barbara, Evelyne, Henri, Jeroen, Klaas, Lara, Lode, Marie-Christine, Pieter, Sandra en Simon.

Bedankt, jullie zijn allemaal toppers!


2022 was een topjaar en we zullen in 2023 alles in de strijd gooien om er nog een beter jaar van te maken.


Als allerlaatste zeggen we in 2022 ook afscheid van onze zwarte foxie. Deze krijgt in 2023 een nieuw jasje. Ontdek er binnenkort alles over.28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page