top of page

Het Belang van Total Cost of Ownership bij Kartonnen Promotionele Displays: Waarom Elke Stap in het Proces Telt


In de wereld van marketing en branding zijn promotionele displays een krachtig instrument om producten of diensten onder de aandacht te brengen. Kartonnen displays zijn daarbij een populaire keuze vanwege hun veelzijdigheid, kosteneffectiviteit en milieuvriendelijkheid.

In deze tijden van budget cuts en financiële uitdagingen is het, bij het overwegen van de juiste display voor jouw bedrijf, cruciaal om verder te kijken dan alleen de initiële kosten van de display. De Total Cost of Ownership (TCO) speelt hierbij een essentiële rol. Maar welke stappen in het proces van een kartonnen promotionele display hebben verder impact op je budget?


💸 Slim & kostenefficiënt ontwerp

Het ontwerp en de fabricage van de display hebben direct invloed op de totale kosten. Een goed doordacht ontwerp kan de productietijd verkorten en een positieve impact hebben op de productiekost. Door samen te werken met ervaren fabrikanten die expertise hebben in het produceren van kartonnen displays, kun je de kosten optimaliseren zonder toegevingen te doen aan de kwaliteit.


🔧 Efficiëntie in Assemblage

Het ontwerp van de display heeft echter ook direct invloed op de kosten van assemblage en handling. Het is dan ook essentieel dat het ontwerp rekening houdt met het vervolgtraject zodat het de assemblagetijd verkort en de efficiëntie van de handling geoptimaliseerd wordt. Dit resulteert niet alleen in lagere handlingkosten, maar ook in minder materiaalverspilling.


🚚 Transport en Logistiek

Een vaak over het hoofd gezien aspect van de TCO is het transport en de logistiek van de displays. Een display die slim ontworpen is maakt maximaal gebruik van de beschikbare transportruimte. Dit leidt tot lagere verzendkosten en een verminderde CO2-voetafdruk. Door rekening te houden met de logistieke aspecten bij het kiezen van het ontwerp en het formaat van de display, kun je de totale kosten verder verlagen.


🌱 Milieuvriendelijkheid en Duurzaamheid

In een tijdperk waarin duurzaamheid een steeds belangrijker aspect wordt in het bedrijfsleven, is het essentieel om de milieu-impact van promotionele displays te overwegen. Kartonnen displays zijn van nature milieuvriendelijk, omdat ze recycleerbaar zijn en minder natuurlijke hulpbronnen verbruiken tijdens de productie. Door te kiezen voor duurzame materialen en productieprocessen, kun je niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan een groenere planeet.


💡 Onze oplossing

Om in te spelen op bovenstaande uitdagingen ontwikkelden wij “URSUS”. Het display-concept dat een oplossing biedt in stockage & assemblage en die marketing alle creativiteit laat. Bij de Laroy Group, specialist in huisdierproducten, zijn ze alvast tevreden over de flexibiliteit en de vlotheid van assemblage & handling van deze TCO -topper.


Conclusie

Het overwegen van de Total Cost of Ownership bij het selecteren van een kartonnen promotionele display is van cruciaal belang voor het maximaliseren van de waarde en het minimaliseren van kosten op lange termijn. Door elke stap in het proces zorgvuldig te analyseren en samen te werken met betrouwbare partners, kun je een display ontwikkelen die niet alleen effectief is in het bevorderen van je merk, maar ook efficiënt en duurzaam is op alle fronten.


Wil je de TCO van jouw displays eens onder de loep nemen? Heb je interesse in het URSUS model? Contacteer ons, we helpen je graag 🦊!

55 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page