top of page

Creatieve kerstcommunicatie in karton voor RedBull

Het is bijna tijd voor de gezelligste tijd van het jaar en dat hebben ze bij Jet Import geweten. Dit jaar voorzien ze de leukste kerstversiering in karton voor de kerstpromo voor Red Bull. Deze leuke samenwerking geeft ons vleugels.


Opvallende kerstpromo in karton

Voor de kerstactie van Red Bull werd er gekozen voor opvallende kerstversiering. De blikjes Red Bull vormen extra eye-catchers die we handig integreerden in de kartonnen kerstboom. Door een een slimme uitsnijding haken de blikjes stevig in de boom en trekken ze de aandacht. Voor een extra gevoel van kerst werden nog kerstlichtjes toegevoegd.


Lange termijn samenwerking

Het leuke aan lange termijn samenwerkingen is dat je elkaar goed kent en heel vlot op elkaar inspeelt. Bij de ontwikkeling van creatieve ideeën is dat een groot voordeel. Bij Jet Import pitchen ze een idee en wij gaan ermee aan de slag om er een opvallende display in karton van te maken. We weten wat belangrijk is voor de klant en nemen dat heel sterk mee in het ontwerp.


Maatwerk & standaard gecombineerd

De kerstboom in karton werkten we volledig op maat voor Jet Import uit. Om extra communicatie op het winkelpunt te brengen werd nog onze standaard ellipsezuil in karton toegevoegd. Deze is snel besteld, snel geleverd en ook zeer flexibel in plaatsing volgens beschikbare ruimte in het winkelpunt.


Ontdek meer maatwerk referenties in karton. Ook interesse in onze ellipsezuil in karton? bekijk de verschillende afmetingen en bestel hem hier. Op zoek naar een gezellige en gepersonaliseerde kersboom in karton voor bij je thuis?

Ontdek onze standaard kerstboomop de webshop.

27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page