top of page

Creatieve toonbankdisplay die je aandacht trekt in de apotheek

Voor de promotie op de winkelvloer nam LabArt moonfox onder de arm. Hun vraag naar ons was een eenvoudige communicatie display te ontwikkelen waarbij de verschillende types verpakking flexibel konden gepresenteerd worden. De oplossing: een compacte toonbankdisplay waar de apotheker naar keuze producten kan plaatsen.


Displays voor jonge starters

LabArt biedt een totaaloplossing aan de zelfstandige apotheker die zich wil onderscheiden met een eigen gamma adviesproducten. Het jonge bedrijf nam een vliegende start en groeit zienderogen. De ontwikkeling van deze display was voor LabArt was dit een eerste ervaring met de ontwikkeling en planning van een display- en communicatiecampagne. Zoals bij elke klant begeleiden en adviseren we gedurende het ganse ontwikkelingsproces van de display. Het is dan ook fijn te horen dat het voor hen ook een goede en aangename ervaring was.

"De display ziet er top uit! Een eerste samenwerking met Moonfox was een zeer professionele ervaring. Honger naar meer…" - Bram, LabArt


Van vraag naar toonbankdisplay in karton

De vraag van LabArt was om een eenvoudige communicatie display te ontwikkelen waarbij de verschillende types verpakking flexibel konden gepresenteerd worden. De oplossing: een compacte toonbankdisplay in karton waar de apotheker naar keuze producten kan plaatsen. Meer nog! Op de achterkant is er ruimte voor communicatie naar de apotheker. Zo is LabArt er zeker van dat de juiste informatie op het juiste moment bij de klant komt.

Contact opnemen om zelf een project op te starten kan hier.

18 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page