top of page

Hoe ziet een maatwerkproject bij Moonfox eruit?

Een maatwerkproject die van nul wordt opgestart vraagt de nodige tijd. Hou hier dus zeker rekening mee bij de planning en de uitrol van je marketingactie.

Ontdek de verschillende stappen hieronder


Volledige briefing

We luisteren naar jullie visie en doelen. Geef aan wat voor jullie het belangrijkste is. Een complete briefing is het begin van een goede en vlotte samenwerking.In de ontwerpstudio

Deze informatie wordt doorgegeven aan de ontwerpstudio. In nauwe samenwerking met onze vertegenwoordigers gaat deze aan de slag. Alles wordt tot in de details uitgetekend en meermaals getest. Enkele dagen later ontvangt u van ons een eerste visuele voorstelling van het project. Na eventuele aanpassingen wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt.

Bestelling plaatsen Je bent overtuigd van ons voorstel en de samenwerking met Moonfox, dus je beslist om met ons verder te werken. Je krijgt van ons een orderbevestiging en daarna volgt nog een GVD (Goed voor druk) op jullie opmaak. Controleer hierbij alles nog eens goed (taalfouten, resoluties, uitlijningen, etc.). Een laatste controle alvorens we effectief van start kunnen gaan met jullie productie.

In productie Onze productie heeft standaard 25 werkdagen nodig voor het bewerkstelligen van jouw project. Houdt hier dus zeker rekening mee!


Op transport Alles wordt handmatig en met veel zorg ingepakt of plano klaargelegd op de pallet. De palletten of colli’s worden zorgvuldig ingepakt zodat er tijdens het transport niets fout loopt. Specifieke transport richtlijnen? Wij houden er rekening mee, maar geef ze zeker tijdig aan ons door.

44 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page