top of page

Inspirerende vloerdisplay in karton voor chocolade cadeau

Bijgewerkt op: 21 dec. 2022

Xolato ontwikkelde in samenwerking met moonfox een strakke en stijlvolle display in karton om hun geschenkconcept duidelijk in de kijker te zetten. De vlotte service was voor hen een heel positieve ervaring en daar wou Julie van Xolato graag over getuigen.


"Waarom kiezen voor een kartonnen display?"


De reden hiervoor is meervoudig.
Enerzijds is de ontwikkelde display in karton zeer efficiënt, compact en een echt lichtgewicht. Daarnaast zijn de mogelijkheden op het gebied van design met deze display eindeloos. We hoorden al meermaals dat de impact op verkoop dankzij onze communicatie enorm groot is. Hij is zelfs één van de krachtigste displays in de chocoladewereld. Om een voorbeeld te geven. Bij het huidige design spelen we sterk in op het geschenk aspect van chocolade. De klant koopt zijn Chocolade Box naar keuze en KIEST er een GRATIS wenskaart bij. Zo heeft de klant heel eenvoudig het PERFECTE GESCHENK. Voeg daar nog aan toe dat de prijs van de display zeer goed zat en je begrijpt waarom wij enthousiast voor deze karton display kozen.

Zeer goede samenwerking"De samenwerking met Moonfox verliep heel goed. Al onze feedback werd correct en kort opgevolgd. De modellen en mogelijkheden werden uitgebreid getest tot we een uniek en strak design realiseerden. Dankzij deze snelle service zijn we vlot tot een mooi resultaat gekomen."

Display zorgt voor meerverkoop

"We zijn zeer tevreden over de impact van de kartonnen vloerdisplay. Er is een duidelijke boost in verkoop merkbaar. Enerzijds dankzij de nog betere uitstraling die aan ons product wordt gegeven. Anderzijds brengt de floordisplay perfect ons verhaal over bij de consument. Wij bieden beleving en genot. En dat ziét de klant aan de display, de leuke geschenkverpakking, de wenskaarten en dat vertaalt zich ook in de leuke quotes op de display. Eén blik op de display is voldoende om de klant te overtuigen, en dat vinden wij super."

Zelf je display op maat bestellen? Start je project via onze Sales


7 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page