top of page

Lange termijn partnership met Continental Sweets

Bijgewerkt op: 21 dec. 2022

Lange termijn klantenrelaties, daar gaan we voor bij Moonfox. Onze doelstelling is steeds de klant tevreden maken met onze slimme ontwerpen en goede en persoonlijke begeleiding. Dit resulteert in partnerships van al meer dan 15 jaar.


Continental Sweets kiest na 15 jaar nog steeds voor Moonfox

15 jaar geleden konden we Continental Sweets overtuigen van een samenwerking op lange termijn. Hoe dan? We keken naar hun producten en luisterden naar hun vragen. We verzamelden voldoende informatie om een slimme display in karton te kunnen uitwerken. Op basis van al deze informatie ontwikkelden we voor Continental Sweets een multimerken displayconcept. Een concept dat Continental Sweets gemoedsrust en vertrouwen gaf.


Een multimerken display concept

Enerzijds is het multimerken want ze gebruiken ze deze kartonnen display voor al hun merken in verschillende opstellingen: Lutti Kids, Lutti Adults, Sportlife, King,… Anderzijds combineren kunnen ze deze displays in karton heel eenvoudig opstellen tot een eiland. Zo kunnen de modulair een displayconcept opbouwen die past bij het winkelpunt en bij de actie.

Al 15 jaar een tevreden klant

Het resultaat? Een tevreden klant die met een gerust hart promotie campagnes in de winkel organiseert, waarbij het displaygedeelte alvast geen extra zorg meer is.

Of om het met hun woorden te zeggen:


"Samenwerken met moonfox is voor ons steeds een fijne ervaring. Na 15 jaar samenwerken hebben we nog steeds een echte vertrouwensrelatie. Zowel de kwaliteit van ontwerp als productie zijn steeds volledig volgens afspraak. Moonfox is een partner waar je op kan bouwen."


Ook geïnteresseerd in een oplossing op uw maat ? Gun uzelf gemoedsrust met een partner waar u op kan bouwen.


4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page