top of page

Solid toont zijn uitgebreid gamma met point of sales displays

Bijgewerkt op: 21 dec. 2022

De vraag van Solid: We zoeken een displays die makkelijk kan worden opgezet, die veel communicatieruimte bieden en die budgetvriendelijk is.

Welke oplossing hebben we hiervoor aangeboden? Lees snel verder.


Solid is specialist in het creëren van outdoor comfort door middel van tuinhuizen in hout. Ze hebben een bijzonder uitgebreid gamma - voor ieder wat wils - en wilden dat graag in één oogopslag duidelijk maken aan geïnteresseerde consumenten.


Standaard display bij lagere aantallen​Belangrijk detail, in de opstartfase waren de aantallen beperkt. Wat hadden we dus nodig? Een display die makkelijk kon worden opgezet, die veel communicatieruimte bood en die budgetvriendelijk was. Onze driehoekige zuil was de perfecte oplossing om aan deze vragen te voldoen. Ze is zeer snel op te zetten door het ineen schuiven van harpoenen en biedt drie grote communicatievlakken van 450x2000mm - daar kan je behoorlijk wat informatie op kwijt. Leuke extra: omdat de driehoekige zuil als webshop-model een standaard is, is die ook voor lagere aantallen interessant van prijs.

Voor elke fase de gepaste display in karton

​Enkele herbestellingen later was het tijd voor een update van het model. Bij Solid hadden ze ondertussen wat ervaring in de winkelpunten en beslisten ze aan de hand van die informatie dat ze graag ruimte voor folders wilden creëren. Omdat het toevoegen van folderhouders aan de driehoekige zuil in karton niet voldoende ruimte bood ontwikkelden we een nieuwe display. Het werd een staander met voldoende ruimte voor communicatie én waar onderaan in de sokkel genoeg folders kunnen gestockeerd worden. Een hele leuke ontwikkeling waar we trots op zijn.Ook op zoek naar een goede partner voor uw displayvraag in karton? Meer weten ?


3 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page