top of page

Stijlvolle vloerdisplay in karton voor Van Dender Chocolats

Bijgewerkt op: 21 dec. 2022

Herman Van Dender is de bekendste patissier van België. Naast hofleverancier is Herman ook jurylid van de Bake Off Vlaanderen. Zijn chocolade is geliefd over de hele wereld. En hij koos om met Moonfox in zee te gaan om High-End Point-of-Sales display in karton te bedenken, te ontwerpen en te produceren.


Herman Van Dender is de bekendste pâtissier van België. Naast hofleverancier is Herman ook jurylid van de Bake Off Vlaanderen. Zijn chocolade is geliefd over de hele wereld. Van Dender Chocolates kreeg de kans om hun producten te presenteren in een vloerdisplay in supermarktketen Delhaize. Om ten volle gebruik te maken van deze kans, beslisten ze om samen te werken met Moonfox om een stijlvolle floorstand display in karton te ontwerpen en produceren.

Voor Van Dender Chocolats is uitstraling heel belangrijk. Ze waren op zoek naar een stijlvolle kartonnen display van 60x40 die past op een dollypallet met wieltjes. De display moest er high-end uiitzien. Dit realisserden we door onder andere de randen van het karton te verbergen zodat die niet zichtbaar zijn. Dit alles om hun luxe producten op een stijlvolle manier te presenteren.

​De winkeldisplay werd uitgewerkt met 4 schaphoogtes. De eerste drie legborden geven ruimte aan verpakkingen en chocoladerepen die schuin gepresenteerd kunnen worden. Op het onderste legbord moest er plaats zijn voor blikken dozen, of voor andere seizoensgebonden producten (zoals de kookboeken van Bake Off Vlaanderen). De floorstand werd bedrukt met een foto van Herman Van Dender, een zegel van het koningshuis, het logo en de naam van het merk en uitleg bij de pralines. De elegante en stijlvolle vloerdisplay op maat van Van Dender Chocolates gaf de lekkerste chocolade van de wereld een plek in de spotlights.

Ook op zoek naar een kartonnen display om jouw product en jouw merk in de spotlights te zetten? Bij Moonfox ben je aan het juiste adres.Neem hier contact op met ons Salesteam en start je project vandaag nog op of bekijk nog meer inspiratie op onze inspiratiepagina's.

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page