top of page

Een opvallende geschenkverpakking voor Lindemans

druk- en afwerkingskwaliteit: ​​Offset druk met matte lak en spot UV


Een geschenkverpakking in offset druk met matte lak en spot UV is een uitstekende keuze voor een geschenkverpakking die er moet uitspringen.


De offset druktechniek zorgt voor een heldere en scherpe afdruk, waardoor de afbeeldingen en teksten op de verpakking er prachtig uitzien. De matte lak geeft de verpakking een elegante en luxueuze uitstraling, terwijl de spot UV accenten toevoegt die extra opvallen en de verpakking een extra dimensie geven.


We werkten reeds verschillende project uit voor Lindemans, waarbij de focus meestal ligt op cadeauverpakkingen, flessen verpakkingen en coktailsets, in samenwerking met de POS verantwoordelijke Ellen.


“Voor mij staat Moonfox voor het persoonlijke contact en bijgevolg een aangename samenwerking. Natuurlijk is het nog meer dan enkel een goed contact met het team, ook de snelle reacties, de goede prijzen, de top kwaliteit en het creatief meedenken zijn kenmerken waar Moonfox voor staat. Moonfox blijft voor ons dan ook een vaste partner voor onze verpakkingen.”


“Toen we voor onze eindejaarsboxen een verpakking nodig hadden, klopten we logischerwijs opnieuw aan bij Moonfox. We kozen voor Offset druk met matte lak en spot UV. Het opvallend en krachtig design zorgde voor de finishing touch, waardoor de verpakking helemaal bij onze brand past”


Ben je ook op zoek naar een verpakking of ander POS materiaal die jouw merk in de kijker moet zetten? Bij Moonfox kunnen we je zeker verder helpen.

Vul hier het aanvraagformulier in en start makkelijk je maatwerk project


34 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page