top of page

Stevige, creatieve & opvallende verpakkingen voor ieder product

Bijgewerkt op: 1 feb. 2023

Moonfox is vooral gekend als jouw partner voor het ontwerpen en produceren van displays, maar wist je ook dat Moonfox jou kan helpen met verpakkingen op maat?


Zo creëren we niet alleen verpakkingen die ideaal zijn voor het beschermen en transporteren van je product. We ontwerpen ze op een creatieve en originele manier om opvallend te zijn en de aandacht van de klanten te trekken.


Voordelen van kartonnen verpakkingen op maat

Kiezen voor kartonnen verpakkingen is niet alleen kiezen voor stevig en duurzaam, maar ook voor creativiteit en flexibiliteit.

Een van de voordelen van kartonnen verpakkingen op maat is dat ze aangepast kunnen worden aan de specifieke afmetingen van het product. Hierdoor wordt voorkomen dat er te veel ruimte in de verpakking aanwezig is. Hierdoor is het product niet alleen beter beschermd tijdens transport, je vervoert er ook minder ‘lucht’ mee. Dat betekent op zijn beurt een efficiëntere stockage.

Hoe begin ik eraan?

Geen ervaring bij het maken van verpakkingen of Point-of-Sales materiaal? Geen nood, bij Moonfox helpen we je van concept tot productie en uitlevering. Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van onze klanten door hen te helpen bij elke stap van het proces.


Stap 1: Stel jouw briefing op

Stap 2: Ontwerp en validatie

Stap 3: Prijsofferte op maat van jouw ontwerp

Stap 4: Productie en bedrukking

Stap 5: Levering aan de deur


Vanaf het begin, werken wij samen met jou om jouw concepten te ontwikkelen. We luisteren naar je wensen en onze experten geven advies over hoe we de producten het beste kunnen produceren. Dit gaat van het ontwerpen van de verpakking tot het kiezen van de juiste afwerking.


Wanneer de ontwerpen zijn goedgekeurd, gaan wij verder met de productie. In-house beschikken wij over moderne machines en technologieën die ons in staat stellen om uw producten snel en efficiënt te produceren. Niet alle druktechnieken kunnen wij inhouse creëren, hiervoor werken we vaak samen met externe partners. Door deze samenwerking zijn we in staat om jouw te laten kiezen uit een breed gamma aan afwerkingen en druktechnieken.


Ontdek onze aanpak hier in detail
Waarom Moonfox voor jouw verpakkingen?

Simpel: Ontzorging, kwaliteit en expertise


Ons doel is om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. We willen dat jij je kan concentreren op uw core business, terwijl wij zorgen voor jouw producten. Door onze jarenlange ervaring en professionele aanpak, garanderen wij dat je producten van de hoogste kwaliteit zijn en op tijd geleverd worden.


Karton is altijd een duurzame keuze

Papier en karton hebben, onterecht, een negatief imago. Er wordt vaak een link gelegd met wegwerp, ontbossing en massaproductie. Maar het productieproces van papier, en bijgevolg karton, is wel degelijk ecologisch en duurzaam.


Eerst en vooral bestaan papier en karton uit minstens 85% gerecycleerd papier en karton. Het materiaal kan tot wel 7 keer hergebruikt worden. In België zijn we een kei in het sorteren van ons afval, waarbij papier en karton samen verzameld wordt en gratis wordt opgehaald. Iedere Belg draagt dus zijn steentje bij in het productieproces van papier en karton.


Maar papier en karton heeft nieuwe houtvezels nodig voor de stevigheid. Afhankelijk van de gewenste papierkwaliteiten mixen papiermakers verschillende vezelsoorten in de pulp. Mede door de productiebossen van de hout- en papierindustrie groeit het bosoppervlak in Europa. Sinds 1950 is het zelfs toegenomen met 30%. Met zorg wordt bos verbouwd, geoogst en opnieuw geplant. Alle door Belgische papierfabrieken gebruikte verse houtvezels komen uit gecertificeerd en dus duurzaam beheerd bos.


Karton blijft dan ook de nummer 1 grondstof als het gaat over duurzame materialen.Nog tips en tricks nodig voor het ontwerp van je verpakking?

Lees er hier alles over


Interesse om met Moonfox je verpakking op maat te ontwerpen?

Vul ons aanvraagformulier voor een nieuw maatwerkproject in

& we nemen snel contact me je op.


Nog meer inspiratie voor jouw verpakkingen? Ontdek onze dedicated inspiratiepagina voor verpakkingen hier
35 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page